A 2021-es évtől az alábbi oktatások érhetők el a Digiti – Kutya-fizioterápia szervezésében.
A képzések időpontjairól minden esetben nyilvános eseményként a facebook oldalon és a weboldalon is tájékoztatom az érdeklődőket.
Minden idén induló kurzus elvégezhető teljes mértékben jelenléti alapon, de igény esetén, minimum 5 fő részvételével ún. blended (elmélet online, majd jelenlétis gyakorlati nap) formában is. Emellett a kurzuson részt vevők száma minden esetben az érvényben lévő járványügyi szabályok figyelembe vételével kerül meghatározásra.
A kurzusok a befizetett regisztrációs díj után kezdhetők meg, és az elméleti rész teljesítését követően 1 éven belül fejeződhetnek be.
A regisztrációs díj befizetésével a résztvevő a képzés szakmai és etikai szabályait, melyet utalási adatokat tartalmazó tájékoztató tartalmaz, tudomásul veszi.

A befizetett regisztrációs díj visszafizetésére megkezdett kurzus esetén nincs lehetőség.
A befizetett díjakról elektronikus számlát állítok ki.
Felnőttképzési szerv vagyok, így a kurzusokon való részvételről, annak elvégzéséről hiteles tanúsítványt állítok ki.

A képzést tartó intézmény fenn tartja magának a jogot arra, hogy a képzésen való részvételt előzetesen – a regisztrációs díj megfizetése előtt- megtagadja, vagy a képzés szakmai illetve etikai szabályainak igazolható megsértése esetén a képzés további részéből kizárjon. Ez utóbbi esetben a részvételi díj visszakövetelésének helye nincs.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001501.


 

A kinezio tape egy közel 50 éve, Kenso Kaze által megalkotott orvostechnikai eszköz, egy hosszában akár 140%-ban nyújtható rugalmas pamut szalag. A kinezio tape egy dinamikus rögzítési mód, egy lágy fasciamobilizáció, ami elősegíti a nyirokáramlást, a gate controll elmélet alapján fájdalmat csillapít, valamint segíti a mozgások fájdalommentes végrehajtását azáltal, hogy a fasciális rétegeket egymástól elemeli. A kinezio tape megfelelő alkalmazásával akut vagy krónikus izom- valamint ízületi bántalmakat tudunk kezelni anélkül, hogy mesterséges anyagokat, vegy- illetve gyógyszereket kellene használnunk. Az alkalmazott tape-elési technikák szerint lehet lazítóstabilizálónyirokelvezetést elősegítő vagy korrekciós a ragasztásunk.

Több információ a kutya kinezio tape tanfolyamról

A masszázs sorrendben egymást követő, konkrét, ismétlődő mozdulatok alkalmazása a test felületén. Elmondható róla, hogy akkor is az egész testre hat, ha csak egy adott helyen végezzük a mozdulatokat. A masszázs közérzet javító, értágító, emeli a pulzusszámot, a vérnyomást, javítja a szívműködést, emeli a légzésszámot, így javítva a teljes test anyagcsere folyamatait, a kiválasztást, és stimulálja az idegműködést is. A kutyák masszírozásánál a legtöbbször a svéd masszázs fogásait alkalmazzuk.

További információk a kutyamasszázs tanfolyamról

Hamarosan…