A 2021-es évtől az alábbi oktatások érhetők el a Digiti – Kutya-fizioterápia szervezésében.
A képzések időpontjairól minden esetben nyilvános eseményként a facebook oldalon és a weboldalon is tájékoztatom az érdeklődőket.
Minden idén induló kurzus elvégezhető teljes mértékben jelenléti alapon, de igény esetén, minimum 5 fő részvételével ún. blended (elmélet online, majd jelenlétis gyakorlati nap) formában is. Emellett a kurzuson részt vevők száma minden esetben az érvényben lévő járványügyi szabályok figyelembe vételével kerül meghatározásra.
A kurzusok a befizetett regisztrációs díj után kezdhetők meg, és az elméleti rész teljesítését követően 1 éven belül fejeződhetnek be.
A regisztrációs díj befizetésével a résztvevő a képzés szakmai és etikai szabályait, melyet utalási adatokat tartalmazó tájékoztató tartalmaz, tudomásul veszi.

A befizetett regisztrációs díj visszafizetésére megkezdett kurzus esetén nincs lehetőség.
A befizetett díjakról elektronikus számlát állítok ki.
Felnőttképzési szerv vagyok, így a kurzusokon való részvételről, annak elvégzéséről hiteles tanúsítványt állítok ki.

A képzést tartó intézmény fenn tartja magának a jogot arra, hogy a képzésen való részvételt előzetesen – a regisztrációs díj megfizetése előtt- megtagadja, vagy a képzés szakmai illetve etikai szabályainak igazolható megsértése esetén a képzés további részéből kizárjon. Ez utóbbi esetben a részvételi díj visszakövetelésének helye nincs.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001501.


Kutya kinezio tape tanfolyam


Kutyamasszázs tanfolyam


Hegkezelés tanfolyam (hamarosan)


Ló kinezio tape tanfolyam (2022-től)